varazsliget_logo_001
VARAZSLIGET_LOGO_003
varazsliget_2022_DATUM_2

Van egy hely, ahol mindig gyerekzsivajtól hangos a tér...
Van egy hely, ahol mindig hangos kacagásokat hallani…
Van egy hely, ahol a mese Rólad szól…
Van egy hely, ahol a varázslat a mienk...

Ez a hely a VarázsLiget...
ahol a mese Rólad szól!

Van egy hely, ahol mindig gyerekzsivajtól hangos a tér.
Van egy hely, ahol mindig hangos kacagásokat hallani…
Van egy hely, ahol a mese Rólad szól…
Van egy hely, ahol a varázslat a mienk…

Ez a hely a VarázsLiget…..
ahol a mese Rólad szól!

VarázsLiget

A TulipánTündér Produkció és a HG Média egy varázslatos programra invitál Benneteket és a gyermekeket a Városligetbe egész decemberben.

Idén új életre kel a VARÁZSLIGET.

A 2022. december 9. és 2023. január 1. között nyitva tartó programsorozat csodálatos kikapcsolódást nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Previous slide
Next slide

Programok

snow_element_3

VARÁZSGÖMB

állandó program

A VarázsLiget várában lakik a TulipánTündér. Szeretnél az ő kis tündér hadának egyik tagja lenni? Ehhez nem kell mást tenned, mint eljönni a VarázsLigetbe és a VarázsGömbben elkészítened a saját tündérszárnyadat vagy tündérpálcádat, amivel tündérré változhatsz! Ha Te tündér lennél milyen lenne a szárnyad vagy a varázspálcád? Rajzold le, készítsd el! A sablonok segítségével saját tündérszárnyakat vagy tündérpálcát készíthetsz, ami csak a Tiéd, amit bármikor felvehetsz, vagy a hétvégi Tündér felvonulások alkalmával meg is mutathatod a nagyvilágnak. Hiszen a mese Rólad szól!

VARÁZSTÁNC

hétvégi program / szombat-vasárnap/ 17 órás kezdettel
Dec. 24-én nincs előadás, dec. 25 és 26-án mindkét nap

Gyere velünk felvonulni! Elkészítetted a saját tündérszárnyaidat vagy a tündérpálcádat? Akkor irány a közös felvonulás! Minden hétvégén és ünnepnapokon egy ingyenes program keretében várjuk a kis tündéreinket, hogy felvonuljunk együtt a vár előtt a Tűzmadarak és a Tündérek vezetésével a meséink ismert dalaira! Álmodjuk meg együtt a csodát!

VARÁZSFAL

állandó program

Alkossunk együtt! Felállítottunk egy falat a VarázsLigetben! Ez most még üres, és azt szeretnénk ha közösen rajzolnánk, írnák tele! Gyertek el, szórakozzunk együtt és hagyjátok itt emlékül az üzeneteteket!

BALALA – CIRKUSZ GYEREKEKNEK

hétfőtől - csütörtökig 16 és 18 órás kezdettel
péntek- szombat - vasárnap 11:00 és 15:00 órától

Ünnepi műsorkezdés:
December 24: 11:00 órakor
December 25. és 26. 16:00 és 18:00 órakor

Zene, vidámság és sok-sok nevetés! Balala egyetlen varázslatos helyről sem hiányozhat! Mindennap a VarázsLigetben!

TŰZMADARAK A LIGETBEN

hétvégi program /péntek-szombat-vasárnap/ 17 órás kezdettel

extra showműsor:

december 11., december 25., december 26., december 31. 17 órás kezdettel

hétvégi program /szombat-vasárnap/ 17 órás kezdettel

Dec. 24-én nincs előadás, dec. 25 és 26-án mindkét nap 17,00 órakor

Egy mesebeli parádéra invitálunk titeket. Kicsik és nagyok, csatlakozzatok a Tűzmadarak artistáihoz és vonuljunk együtt táncoló, éneklő színes forgatagként! Keressétek a hórihorgas fiút, a labdán egyensúlyozó lányt és a világító szárnyú pillangókat! A mesés tűztánc előadás részeként légtornászok forognak lángok gyűrűjében vagy hat méter magasan lengedeznek tulipán ruhában, miközben A Játékkészítő slágerei is felzendülnek. Igazi varázslat!

snow_element_5

ÉS TERMÉSZETESEN A VARÁZSLIGETBEN MINDIG VÁR RÁTOK EGY KÖRHINTA, EGY MELEG KAKAÓ,
PÁR SZEM SÜLT GESZTENYE, VAGY ÉPP EGY KÜRTŐSKALÁCS.

HISZ A SOK JÁTÉKHOZ NÉHA MEG KELL PIHENNI, ÉS ERŐT KELL GYŰJTENI.

ÉS TERMÉSZETESEN A VARÁZSLIGETBEN MINDIG VÁR RÁTOK EGY KÖRHINTA, EGY MELEG KAKAÓ, PÁR SZEM SÜLT GESZTENYE, VAGY ÉPP EGY KÜRTŐSKALÁCS.

HISZ A SOK JÁTÉKHOZ NÉHA MEG KELL PIHENNI, ÉS ERŐT KELL GYŰJTENI.

További programok a Városligetben

VÁROSLIGETI PROGRAMOK

A Városliget Budapest egyik ékköve, Rengeteg kulturális és szórakoztató élmény, program várja a Kicsiket és Nagyokat. A méltán népszerű városligeti Műjégpálya, az Állatkert, a Mezőgazdasági Múzeum, a Millenium háza vagy a Vajdahunyad várának csodálatos építészeti megoldásai a látogatók nagy kedvencei. Akár csak egy rövid kikapcsolódásra, akár egy egész napos élményre vágyik biztos, hogy megtalálja a családnak tetsző programot.

További információk:

A decemberi időszakban változatos programokkal várja a Városliget a gyerekeket és a szülőket!

Nyitvatartás

Hétfő-Csütörtök:

Péntek-Vasárnap:

11:00 – 19:00

10:00 – 19:00

Ünnepi nyitvatartás:

December 24.

December 25., 26.

December 31.

Január 1.

10:00 – 14:00

14:00 – 19:00

10:00 – 19:00

10:00 – 19:00

Házirend

  • A VarázsLigetet mindenki ingyenesen látogathatja.
  • A területről kitiltható az a személy, aki mások nyugalmát megzavarja és az erkölcsi normák ellen vét.
  • Kerékpározni tilos!
  • Elektromos (pl.: segway) és robbanómotoros járművel (pl.: robogó) behajtani tilos, kivéve szervezők és a biztonsági szolgálat engedélyével (behajtási engedély).
  • A területen képrögzítésre alkalmas kamerarendszer működik.
  • A területen tartózkodókról kép-, hang- és videófelvétel készülhet, amelyet a Szervező promóciós célokra felhasználhat.
  • Mindennemű jogsértésről értesítjük az illetékes hatóságot.
  • Rendkívüli esemény bekövetkeztekor a látogatókat hangosításon keresztül tájékoztatjuk, továbbá megkérünk mindenkit, hogy tartsa be a biztonsági szolgálat utasításait. A rendezvény ilyen esetekben részlegesen bezár.
  • A VarázsLigetben csak az folytathat kereskedelmi és/vagy reklám tevékenységet, akinek érvényes szerződése van a szervező céggel.
  • A területre közbiztonságra veszélyes tárgyakat behozni tilos (a tiltás hatálya alá tartozik a szilveszteri tűzijáték is)!

Felhívás iskoláknak

Kedves Pedagógusok!

Az iskolások számára kitaláltunk egy külön programot is, amely a közös élményt, az elmélyült alkotást, a fantáziájuk megmozgatását tűzte ki célul, a programban résztvevők között pedig egy osztály értékes nyereményünk boldog tulajdonosa lesz.

Ugyanis a díjazott csoportot egy fantasztikus osztályprogram keretében januárban a VR Vidámparkba várjuk vendégségbe, ide: vrparkbudapest.hu.

Arra kérjük a programban résztvevő osztályokat, hogy gondolják végig, mire lenne szüksége ma egy tündérnek. Új varázspálcára? Kis kosárra a varázsporhoz? Esetleg a szárnyaikat egészítenék ki? Ha már kitalálták, mi lenne/mik lennének ez/ek a tárgy/ak, készítsék el, a kész alkotásokat pedig hozzák el nekünk a Millennium Házába december 21-ig.

Az alkotásokból kiállítást szervezünk, melyeket a gyerekek a szüleiknek is meg tudnak mutatni egészen január 2-ig a Millennium Házában.

isk_004

Hogyan lehet jelentkezni a felhívásra?

December 5-éig regisztráljátok osztályotokat a linken, utána pedig kezdjetek bele az alkotásokba. Minden gyermek készíthet valamit, arra azonban figyeljetek, hogy az alkotások ne legyenek nagyobbak 25 centiméternél, és legyenek ellátva a résztvevő iskola és osztály nevével, egyéni alkotások esetén az alkotó nevének feltüntetésével. Mi az alkotásokat a teljes program ideje alatt megtekinthetővé tesszzük (december 10. – január 2.), január ötödikén pedig kisorsoljuk a nyertest osztályt, akiket a megadott telefonszámon értesítünk és egyeztetjük a nyeremény átvételének idejéről és módjáról.

Itt tudjátok leadni az alkotásaitokat: Millennium Háza, Olof Palme sétány 1.

A nyertes osztály nyereménye: egy (előre egyeztetett időpontban) osztályprogram a VR
Vidámparkba, Teréz krt. 62-64.

December 5-ig regisztráljátok osztályotokat az iskola és az osztály nevének, az iskola címének és a kapcsolattartó elérhetőségének megadásával az info@tulipantunder.hu mail címen, utána pedig kezdjetek bele az alkotásokba. Minden gyermek készíthet valamit, arra azonban figyeljetek, hogy az alkotások ne legyenek nagyobbak 25 centiméternél, és legyenek ellátva a résztvevő iskola és osztály nevével, egyéni alkotások esetén az alkotó nevének feltüntetésével. Mi az alkotásokat a teljes program ideje alatt megtekinthetővé tesszük (december 10. – január 2.), január 5-én pedig kisorsoljuk a nyertes osztályt, akiket a megadott telefonszámon értesítünk és egyeztetjük a nyeremény átvételének idejéről és módjáról.

Itt tudjátok leadni az alkotásaitokat: Millennium Háza, Olof Palme sétány 1.
A nyertes osztály nyereménye: egy (előre egyeztetett időpontban) osztályprogram a VR
Vidámparkba, Teréz krt. 62-64.

Kapcsolat

Budapest, Vajdahunyad stny., 1146